Blogger Template by Blogcrowds

Niste tarani...

Anul acesta am avut parte de concerte din belsug, atat in Targu Neamt cat si in Iasi, dar din punct de vedere al atitudinii faţă de artişti suntem încă în perioada cretacică.
M-am convins de asta în "Piata ţăranului" (vai, ce ironie!), la un concert organizat de primarie cu ocazia zilelor orasului. Au urcat pe scena cateva formatii cu nume greu in showbizz-ul romanesc. A fost un spectacol rar, despre care poţi vorbi cu mândrie şi copiilor.Uluitor, dar nu la fel de spectaculos, a fost ce s-a întâmplat in asa-zisul public.
Mai tare pulsează acum mobilul meu de pe birou decât au făcut-o cei care s-au tras in "Piata Taranului" ca la cinema. Un public imbecil şi anost(scuzaţi cuvântul anost), deloc cunoscător şi deloc cu chef de joacă. Deşi loc era destul. Desi atmosfera de distractie era creata.
Stateau ca in fata televizorului si mancau vata pe bat. Lipseau semintele (nu cu desavarsire). Oamenii aia de pe scena isi dadeau si sufletul ca sa-i dezmorteasca, iar la sfarsitul prestatiei abia se auzeau aplauzele...

Ferească Dumnezeu să vă prind la concert daca vin Enrique Iglesias si Dj Tiesto!!!

1 Comment:

  1. Anonim said...
    atatea randuri pt 2 idei....in fine....asta se intampla peste tot pe "PLANETA ROMANIA" referitor la atmosfera de concert

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire