Blogger Template by Blogcrowds

Postati comentarii cu parerea dumneavoastra:)

9 Comments:

  1. DeEA said...
    Pentru că îndură.
    Anonim said...
    uhm, citez (pt cei care poate recunosc)…”So,why do we keep hitting ourselves with a hammer? Because it feels so good when we stop. ” La modul figurat, fara indoiala. So true, zic eu!:)) unora chiar le place sa indure.
    Anonim said...
    Pentru ca uneori ele insele cred asta. Altfel n-ar fi :)
    Anonim said...
    unele femei se nasc cu asa ceva, iar altele sunt invidioase pe cele dintai mentionate si fac tot posibilu sa isi dezvolte aceasta calitate....dar sunt si niste femei care nu au nevoie sa fie idioate...tine de natura lor....
    PS: Nu sunt misogin....fac doar caterinca....sa o dau pe bune kiar nu inteleg dc sunt si femei idioate...poate din cauza k io nu am avut parte de prea multe astefel de femei...aproape deloc ;)
    Anonim said...
    pt k is prea indragostite k sa gandeasca:))=)).....sau poate is prea blonde:))=))........
    Anonim said...
    femeile nu sunt nici idioate …nici tampite..nici proaste……sunt doar naive….
    sunt idioate atunci cand considera ca e de ajuns sa fie frumoase si investesc doar in carcasa si atat. sunt idioate cand dau vina pe altii pentru nefericirea lor. sunt idioate cand se asteapta ca intreaga lume sa se mobilizeze pentru a le face pe ele fericite si, cand nu se intampla asa ceva, incep sa-si planga destinul crud care le-a silit sa traiasca printre porcii de barbati. (uau, cata fraza!:D)
    Anonim said...
    Pentru ca au fost facute sambata…si se resimte oboseala intregii saptamani.Nu se putea altfel…si-n plus nu sunt femeile singurele care au momentul lor de idiotenie... :D
    Anonim said...
    Deoarece gandesc cu altceva ,nu cu capuș.
    Anonim said...
    pentru ca nu pot fi perfecte...:P

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire