Blogger Template by Blogcrowds

Nicotina distruge grasimea?


"Ce motive ai ca sa fumezi? Cu ce te ajuta o tigara?"
Raspunsul multora e ca au inceput sa fumeze fara un motiv anume. Au incercat vazand la amici. Tragi un fum, tragi doua si cand vrei sa te lasi.. surpriza: nu mai poti!
Altii au sperat ca astfel vor scapa de stres, de nervi, de probleme... Fals! Poate doar auto-sugestia iti creeaza impresia ca o tigara te ajuta. Parerea mea: bani dati degeaba;)
Am cateva amice care fumeaza de cateva luni. De ce? Pentru ca au auzit ele nush pe unde ca fumatul le ajuta sa slabeasca. Eu inca nu am vazut rezultate in cazul lor:)))) Nu-mi dau seama ce legatura are nicotina, gudronul sau monoxidul de carbon cu diminuarea greutatii. Daca ar avea vreo tangenta, banuiesc ca pana in acest moment, aceste substante "utile" ar fi fost exploatate la maxim si folosite ca tratament pentru cei care au intra-adevar probleme cu greutatea (150-200 Kg in plus fata de normalitate). Dar ele, pustoaice de 17, 18 ani, aflate inca la pubertate, se plang de un strat, doua de grasime in zona abdomenului. Transpirati si eliminari glucidele si lipidele. Faceti sport sau gasiti-va un iubit care sa va faca sa transpirati;)) Tigara nu e o solutie. Doar o metoda sa cheltui bani aiurea ca sa fii in rand cu "amicii" tai sau sa pari "cool". Poti sa te lasi daca vrei, stai chill:)

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire