Blogger Template by Blogcrowds

Hamlet manca omleta?!

si daca manca,a sesizat asemanarea de nume?

Cand era copil, sigur maica-sa nu-l certa daca nu se spala pe dinti, pentru ca nu exista cola, ca sa bea cel putin un litru pe zi. Mos Craciun nu venea, desi ar fi meritat. Hamlet nu a mers niciodata la concerte. N-a cerut bani de tigari sau de beutura. Nu s-a uitat la Tom & Jerry, la Dexter's lab sau la Liga Drepatatii (:X). Nu l-a obligat nimeni sa mearga la dispensar pentru vaccin. Nu cred ca a avut carti de colorat.

Lucrurile personale ale lui Hamlet, inclusiv ciorapii rupti cu care umbla prin casa cand era plictisit, stau intr-o cladire speciala, in cutii patrate de sticla lustruite cu detergent de un om platit special sa faca asta de doua ori pe saptamana. Hamlet l-ar fi numit probabil "lustruitorul regal de geamuri protectoare ale ciorapilor mei rupti" si asta ar fi fost o functie dintre cele mai importante la curtea regala.
Lustruitorul ar fi fost cu siguranta mai bogat decat obraznicaturile care vin sa se holbeze la ciorapii lui Hamlet si lasa amprente si guma de mestecat pe sticla. Mai bogat si decat vizitatorii care ii pozeaza tablourile cu telefonul mobil.

Tablourile lui Hamlet: poza mamei pe cal, poza cu strabunicu' mancand un ciolan de porc. Cate ciolane de porc o fi mancat strabunicul lui Hamlet pana a terminat pictorul lucrarea?:)))

Hamlet a fost un print din Danemarca, dar si o broasca de hartie.
Nu stiai?... Stai chill, nu esti singurul :D

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire