Blogger Template by Blogcrowds

E ora 1.00, iar maine dimineata am ore de la 8.00. Va fi o zi de total stres combat: ore, stiri trimise pe ultima suta de metri, intrebari de genul :"Oare am timp sa halesc un sanvish?" sau "Unde dorm la noapte?". Cool life, nuh? :)))
Iulik mea e ca o moara stricata, isi imagineaza ca o rapeste o nava de extrateresti si se intreaba in ce galaxie o vor duce... Damn... Ideile astea ii vin de la Maria, o colega cu care o sa doarma imediat dupa ce termina ciudata discutie;))
Daca ar fi sa aleg o moarte sigura, as alege gaura neagra :))) De ce? Pentru ca vecinul meu, Mipa, m-a innebunit cu diverse "mituri" lansate de el in vacanta de vara. "Vine gaura neagra si ne ia pe toti, o sa ne intalnim cu Becalli si cu Pamela Anderson. Uu uu:X" sau "Daca tot e sa ne ia gaura neagra, ce-ar fi s-o asteptam aici, pe terasa? Ne tinem de mana si fugim spre ea, macar sa ne ia pe toti o data:))".
Revenind la discutia despre extraterestri, parerile fetelor sunt impartite. Una dintre ele crede cu tarie in existenta lor, cealalta nu se lasa asa usor convins, in ciuda argumentelor pro. Mda, acum au schimbat subiectul... vorbesc despre baieti... Tema asta ma depasteste sau mai bne zis, m-am saturat sa aud orice despre asa-zisii "masculi" :)))) So, e timpul sa ma bag si eu la somn, ca incep sa scriu prostii.

Poate, poate aud ceasul maine dimineatza la ora 7.00. Stau chill, mai am timp.

Somn dulce


0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire