Blogger Template by Blogcrowds

30 octombrie. Am venit in Iasi sa incep anul doi de facultate. Duminica trebuia sa primesc cheia de la camin. Tzeapa, n-am mai primit-o.. nici cheie, nici bani. Intr-un final, dupa ce s-au saturat prietenii sa ma gazduiasca, iau Evenimentul sa-mi caut un apartament in chirie. Scoruri de Venetia.

Prea mult stres si agitatie. I need a smile.
Renunt dupa prima pagina si imi directionez privirea spre rublica de matrimoniale. O daaa:))

Cum meh la 65 de ani sa dai anunt in ziar ca doresti sa-ti imparti patul, masina,contul bancar cu o domnisoara cu varsta cuprinsa intre 50 si 60 de ani?:)) Mai exista "don'soare" la varsta aia?(exceptand UNELE maicutze) :| Vai de ele, le-as compatimi. Alea nu stiu cum e sa-ti tina un baiat mana pe fund, c sa mai zic de "making love"... Damn, mai bine mori de tanara, macar sa ai motiv ca nu ti-ai inceput viata sexuala pana in maxim 24 de ani, decat sa traiesti virgina pana la adanci batraneti... Nu vreau sa aprofundez ideea, ca deja imi imaginez o babutza de 70 de ani cu un vibrator in mana.

O tipa tanara, frumoasa, cauta partener. Partener de dans? :)) Noi sa fim sanatosi. Si baietii care o suna... Pai nah, daca nu sunt in stare sa-si faca o iubita care sa le satisfaca nevoile, anunturile de la matrimoniale sunt cheia tuturor problemelor hormonale :D

Blonda de 22 de ani din dreapta e stilata... isi alege clientii in functie de igiena. Mda, e si asta o modalitate sa-i convingi pe romani sa faca baie;)

Mi-a atras atentia in mod special ultimul anunt. Un coate-goale "usor" casatorit vrea sa faca sex cu o baba bogata (daca o gaseste si virgina, e placere si mai mare:))) sau cu o tinerica saraca. Asadar voi, fetele tinere si cu bani, sunteti excluse de pe lista preferintelor! Nu sunati degeaba la numarul afisat, ca nu indepliniti cerintele:))

Unii isi cauta sotia apeland la matrimoniale. Oare cum procedeaza? Suna tipa si-i zice numele, inaltimea, greutatea, culoarea parului, numarul de ochi si ce marime poarta la sutien, apoi isi dau intalnire in fata primariei, pentru cununia civila?=)) Prea penal, fratioare.

Escus Dee sta chill, nu e nevoita sa apeleze la matrimoniale :)

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire