Blogger Template by Blogcrowds

Nascuta conquiztador

De mica m-a fascinat tot ce era nou, sau dimpotriva, necunoscutul. Prin clasa a sasea eram colaboratoarea Laurei si Oanei, vecinele mele traznite. Sunam la numere din cartea de telefon si ne bateam joc: "Alo, dumneavoastra vindeti lucerna?", "Alo, va sun inlegatura cu anuntul de la matrimoniale... ce tarif aveti pentru o ora de sex? Vrea tati sa stie..":))
Numele de familie cele mai vizate erau "Porc", cele care incepeau cu "Pipi", "Barabula", "Bulai", "Chelaru", "Stribu". Si ne-am distrat noi asa o luna intreaga... mai precis pana la prima factura telefonica:| A urmat o perioada neagra din viata mea: ai mei mi-au interzis sa-mi mai aduc prietenii acasa. In scurt timp am inceput sa ne dezvoltam abilitatile comunicarii virtuale, ne-am tras net si am inceput ca toata lumea, cu mIRC-ul. Nick-name-ul meu era badgirl, crazy_deea sau Escus.ya.
Am avut multe relatii. Dupa ce mi-am dat seama ce inseamna "asl pls", minteam in privinta varstei de inghetau apele. Cel mai mult am tinut la "mater87". Ca sa ma intalnesc cu el, i-am mintit pe ai mei ca ma duc sa fac ore suplimentare de chitara. S-au mirat, dar in cele din urma a mers. Era cute, dar relatia noastra mi se parea imposibila din cauza nickului lui (imi amintea de matematica...).
Vremurile alea au apus. Acum am un blog de studenta, unde scriu tot ce-mi trece prin minte (aproape tot:D) si contul de hi5 , unde mai intru sa vad pozele amicilor :) Mess-ul e deschis de fiecare data cand sunt in fata laptopului... a luat locul mIRC-ului (acum nu cred ca mai stiu sa-l folosesc). Am 375 de oameni in lista,iar la jumatate sunt pe invisible. Fara internet nu as exista. Astept sa se inventeze altceva, care sa inlocuiasca messul. M-am plictisit de :P, ;;), :D , :> si :>P

1 Comment:

  1. Anonim said...
    Bravo e misto ce ai scris cred ca chiar ai facut toate astea ...Bafta incontinuare

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire