Blogger Template by Blogcrowds


Când sunt nervoase, fetele recurg la diferite metode pentru a scăpa de draci. Unele pitzy uită de dietă şi bagă în ele sandvişuri, cartofi prăjiti şi ciocolată. Toate astea printre lacrimi, pe muzica Celinei Dion... Mai întâi îşi amintesc clipele frumoase petrecute cu ex-ul. Momentele de tandreţe, glumele dulci şi săruturile furate în joacă. Începutul. Apoi ajung în prezent, mănâncă plângând şi sperând că astfel vor uita de cuvintele murdare spuse de Idiot. A făcut-o cu alta şi acum zice că era beat sau drogat şi că acum regretă. Însă Rihanna ii reaminteşte: "Spune că-i pare rau, dar singurul lui regret e că l-ai prins" ...

Altă pitzy îşi cheamă fetele "la un suc" şi beau până vomită. Angelli, Garone, cremă de whiskey, un strop de bere cu lămâie (Redd's me gusta mucho:) şi uită pentru o seară, două, trei de Fraierul care nu o înţelege, Ex Perfect-Man.

Fetele se strică din cauza baieţilor. CLAR!

A înşelat-o --> mănâncă dulciuri --> se îngraşă --> n-o mai plac băieţii.

N-o înţelege --> cheamă fetele --> se îmbată şi face prostii (cu sau fără ele;))

Când vine vorba însă de lucruri puţin mai serioase, cum ar fi despărţirea de Idiot (Ex Bebe Mio) după câteva luni sau după ani buni (sau răi), mâncarea îndesată în stomac şi "beutura" nu-şi mai fac efectul...

Iată de ce unele pitzy încearcă alte variante ca să treacă peste...

De exemplu, Escus Dee a făcut o maaaare prostie: a pus ţigara în gură. De la primul fum, toţi o credeau "exper cu experienţă". Parcă o făcuse maică'sa cu ţigara în gură! Fumează fata o ţigară, fumează două, trei... plină de draci din cauza Idiotului. "Scuipă" totul prietenei ei, învârte pachetul de Kent până râmâne fără colţuri, rupe eticheta de pe sticla de suc (Dap, ai citit bine: SUC! Rezultatul imbinării dulciurilor cu alcool şi ţigări poate fi catastrofal... ar pune mâna pe telefon, se ceartă cu Ex-ul şi îşi face nervi pentru încă un pachet de ţigări).

Într-un final, îşi dă seama că nu rezolvă nimic dak bea alcool sau fumează. Are doar impresia asta în momentul respectiv. Dar i-a intrat în rutină "orarul" ăsta şi nu mai poate scăpa de el. Bei un suc cu prietenii, auzi un banc bun, iţi mai zboară gândul în trecut şi parcă ai trage şi tu un fum. Nu te mai poţi stăpâni, deşi nu mai ai nevoie de ţigări... stresul şi nervii au dispărut demult!

Ai voinţă? Perfect, din acest moment n-o mai bagi în gură (ŢIGARA!).

Nu rezişti tentaţiei? Păcat de tine... eşti la fel ca Escus Dee... Dar stai chill şi dă vina pe EL :)

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire