Lungimea conteaza?

l-g: tie nu ti s-a intamplat sa zici ca pana nush unde sunt 100 de m si pe cand colo erau 150?
ZeitzA: nu obisnuiesc sa calculez lungimea drumului
l-g: ;))
ZeitzA: nu "distanta" conteaza
ZeitzA: ci unde ajungi :P
l-g: un pic conteazaaaaa :D


Astept raspunsurile vostre. Conteaza sau nu lungimeaaaa?

18 Comments:

  1. Andreea said...
    Nici prea lunga nici prea scurta. Asta ar zice majoritatea femeilor.
    Deci..conteaza. Daca "distanta" parcursa e prea mica... ce te faci? Schimbi drumul? :D
    Mihai said...
    Daca zice cineva ca nu conteaza... are un singur motiv: e prea mica/scurta a lui ;)
    DeEA said...
    Logic, dupa comentariul tau, toti baietii or sa spuna ca lungimea conteaza, ca sa nu-si faca reclama proasta :(
    Adi Ivan said...
    Logic vorbind, gandind ca un barbat, as spune ca da, conteaza. Dar eu, ma stiti voi, sunt un pic mai nebun si as indrazni sa spun: ce conteaza cat de lung am parul? important e cum si cat iubesc! ;)
    Anonim said...
    Daca si orientarea se face dupa marime atunci e bine de stiut ca drumu mare se imparte si nu la 2 maisini ci la un numar semnificativ mai mare , probabil ca cea mai buna alegere e un drum bun care sa iti satisfaca nevoia pentru care lai ales,si atunci marimea e nesemnificativa.

    Iar mihai raspunsul tau este fix un raspuns de "cocalar manelar" iar mentalitatea asta proasta ne-a tinut pe loc si inca ne tine fix in epoca comunista.

    Semnat asociatia drumuri bune.
    Boom Boom said...
    Sa va spun cum sta treaba cu lungimea. Daca autostrada este Bucuresti-Pitesti o masina micutza berlina ar fi de ajuns pentru a o strabate, in schimb daca avem de-aface cu Autobahn-ul, o masina mare de preferat una cu remorca s-ar potrivi. Totul depinde de cat de compatibil este autoturismul cu autostrada pe care ruleaza :)
    BeznaWarrior said...
    Stii vorba aia veche care spune ca "de lunga sa nu fie prea scurta ca de subtire poa' sa fie cat de groasa" ?!?As adauga important e sa nu fie chinezeasca :)))
    DeEA said...
    da' ce-au chinezii ? :P

    eu as zice ca degeaba ai lungimea potrivita,daca nu stii sa te folosesti de ea :)
    Florin said...
    @anomim

    tu poti sa-ti imparti "drumul" cu altii??? Zi-mi care DN e al tau, sa nu merg niciodata pe acolo, ca nu vreau sa intru in niste gropi maaaaari
    Adi Ivan said...
    Cu privire la commentul lui Boom Boom: avand in vedere ca in Romania nu avem Autobahn, luam in considerare autostrada, sau mai bine zis orice drum pe care se poate circula: atata timp cat e limita de viteza...ce conteaza ce fel de masina e? distanta parcursa e aceeasi, timpul cam la fel; ramane doar placerea de a "conduce" precum si satisfactia pe care ti-a lasat-o. ;)).
    Cu privire la cele chinezesti, sunt de proasta calitate, ca na....sunt chinezesti, dar sunt mici si jucause ;)) nu le-am testat, app, daca la asta v-ati gandit :P.
    Aleena said...
    Si da, si nu...depinde de situatiune...nu-i asa?(Andreea Marin ;;)) Depinde cat de anevoioasa sau nu este parcurgerea drumului cel luuuuuung...:P imi cer scuze de greseala..:P
    dark angel said...
    poi depinde la ce te referi.....eu as zice k cam conteaza lungimea....si baietii ar zice la fel;))....
    miss u sisu meu:*:*:X...
    Adi Ivan said...
    dar angel, eu nu zic asta :)). totusi...noi vorbim aici. dar parerea andreei nu am citit-o inca.deci deea, ia sa auzim ce-ai de spus ;))
    ionut( varu lu esca :D) said...
    cine zice k lungimea conteaza? cum zice var-mea "degeaba o ai mare dak nu o folosesti cum trebe". nu lungime duce femeia la orgasm, ci modul in care stii sa faci sex. una e sa fi facut sex si alta sa stii (k de dat din cur e usor). parerea mea k experienta compenseaza deficitul de potenta. oricum s-a dovedit k lungimea medie (16-18) este ce-a mai potrivita pt satisfacerea unei femei....iar pt cei ce cred k lungimea conteaza, sa se gandeasca k in cazul in care femeia are vaginul mai mic nu ii cauzeaza placere....si asa k degeaba o ai cat mana dak fata plange si nu esti in stare sa ii provoci orgasm
    DeEA said...
    @adi ivan
    mai sus e scrisa si parerea mea :P
    Andrei said...
    =)) foarte tare articolul. si comentariile pe masura.
    Daca lungimea conteaza? Uneori da, alteori nu. depinde..de multi factori. Iubesti sau nu. Iti doresti sau tipul ti-e indiferent.
    sau poate e doar o singura lungime si nu ai cum sa-ti dai cu parerea despre importanta dimensiunii. Si atunci pui intrebarea asta altora :P
    Anonim said...
    ca sa ma prezint ... aGp , unii ma stiu alti mai putin . ma rog , dar nu asta conteaza si hai sa revin la subiect, nu dimensiunea vasului conteaza ci cum faci valurile , sau .... nu marimea baghetei ci magia din ea, astea fiind spuse , degeaba o ai cat casa daca nu stii sa faci valurile , ptr o femeie arhisuficienti sunt 13 cm ... care o avea vaginu mai mare acu nu stiu :))
    cataSlin said...
    l-g spune bine
    conteaza "lungimea"
    una e sa dai atac la (-120|75) si altceva la (390|-378)....
    una e sa suni la vecina de palier si altceva sa suni la vecina unde iei tranvaiul 2 statii
    ;)

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire