Vis umed

Umed, in sensul ca m-am trezit transpirata lol:P
Sa va povestesc ...

Am adormit in jurul orei 3.00, cu gandul la problemele de zi cu zi.
In vis, Mos Ene m-a lasat in fata unei cutii din care ies bani, la BRD-UL de langa Universitate. Bag cardul in bancomat. Introduc parola o data... de doua ori... parola gresita. Ma apuca transpiratia... am nevoie urgenta de bani sa platesc chiria.
Trei tipi stau la coada in urma mea, asteptand sa termin tranzactia. In cele din urma, reusesc sa nimeresc codul corect. Intru in extaz cand verific soldul si vad ca am o suma maricica de bani (un aspect placut al visului). Dau sa-i scot si se blocheaza butonul. Pe ecranul bancomatului apare o eroare, ca am facut nush ce "puii mei" tranzactie spre contul Oanei (cea mai detestabila fata de pe pamant).

Apas pe butoane in disperare. In zadar. Banii disparusera si o data cu ei, ramaneam fara locuinta. Unul dintre baietii din spate se apropie si-mi zice sa plec, ca am card de ING, dar e bancomat BRD. M-AM TREZIT INSTANTANEU! Uda leoarca... Ma jena o chestie rotunda la spate. Ea- rece, eu-calda si uda . Ma ridic si ce credeti ca era? O moneda de 50 de bani, 'tu-i valoarea ei!!!


Criza asta financiara... nici in somn nu-ti da pace :-s

4 Comments:

  1. Anonim said...
    Ce face criza asta din oameni :p
    Anonim said...
    Macar la tine a fost un vis. Saptamana trecuta am fost atat de ametita incat incercam sa scot bani de la un bancomat BCR cu un card de la BRD :|
    DeEA said...
    N-as vrea sa devina realitate visul asta :-s
    Aleena said...
    Si aqum o intrebare OTV-ista...cat credeti k va tine criza financiara? Raspunsuri posibile...DA sau NU :D

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire