Slava Pitzipoancelor

http://pitzipoanca.org/. Linkul care, o data accesat, este imposibil sa nu te faca sa razi, oricat de mult te-ai stradui sa admiri acele poze cat mai serios.
Ouh, ce tipe sexy.... ce peisaj mirific in spatele lor (soba de teracota a bunicii,scara blocului, un wc public, gresia din baie sau mocheta uzata pe care
se intind de oboseala (?).
Mie una, mi-e jena de rusinea lor. Si ca s-o parafrazez pe bunica: "fetili astea despuiate n-au mama, n-au tata? Baga saracii capu-n pamant cu asa podoabe". Ca tot veni vorba de podoabe, tin sa mentionez ca toate pitipoancele au un stil original de a combina la outfit-urile lor diverse accesorii. Buzele umflate si conturate cu inca jumatate de buza mai sus, respectiv mai jos si machiajul cat mai strident se potrivesc "de minune" cu imbracamintea sumara. De cele mai multe ori un sutien sau o bluzita (ridicata pana la jumatatea sanilor) fac toti banii. Mai tii si o sabie sau o bata intre picioare sa creezi senzatii in randul baietilor si te poti auto-proclama "diva peste pitzipoance" :>

Nu stii in ce pozitie sa-ti faci o poza? Ehehe.. studiaza-le pe ele;) Pozitia vezicii pline, capriţa cu boticul foarte, foarte aproape de aparatul de fotografiat (de cele mai multe ori inlocuit de telefon), cracanata, cu camera foto indreptata spre centrul de "interes" sau pozitia de rezemat peretii langa wc-ul vreunui restaurant sunt cele mai in voga!!! Au efect scontat si in plus esti in pas cu moda a-la-pitzi.
In numeroase poze, pitzipoancele par ganditoare. Isi pun mana pe barbie, privirea intr-o parte sau capul lasat in joc si voila: pitzipoanca mediteaza:)) Si totusi... mi-e cam greu sa cred ca ar putea iesi ceva bun din creierasul ruginit al unor incredibile femei ca ele:-s Daca ma incel, va rog sa ma contraziceti. Chiar sunt curioasa la ce se gandeste o pitzipoanca cand face poze pe wc sau pe mocheta din camera de hotel :d
Cine-a zis că tre’ să ai abdomen plat ca să o arzi fotomodel? Revărsarea burticii este invers proporTională cu îngrămădirea neuronilor patul unde incearca pitzi sa para "hot baby" :X. Fetitele isi expuns suncile in cele mai minuscule obiecte vestimentare si sunt mandre de look-ul lor. Hm... in cazul asta nu mai am ce comenta. Treaba merge si cu ele, sănătate să fie :))
Fetele rad, nu conteaza ca suntem in plina criza economica. Cerceii rotunzi si cat mai grosi, de tinichea, imita aurul perfect. Sunt belle, manca-le-ar focu'. Atat conteaza.
Revin putin la decor. Am dat o privire scurta,scurta pe site-ul ala de vendete. De-ajuns ca sa-mi provoace o stare de voma, suficienta pentru o noua remarca referitor la decor. Draga Pitzi-lor, va rog sa dati jos icoanele de pe perete daca mai intentionati sa va pozati sfarcurile, silueta "de invidiat", bikinii prost asezati pe funduletul cu fusta ridicata (sau data jos pana la genunchi). Nu de alta, dar eu tin mult la voi si nu mi-as dori sa va trasneasca vreun "Sfant-Asteapta".

Iată o pitzi care se roagă pentru restul pitziilor. Recunosc că mă roade curiozitatea…în fata cui?! :-?

5 Comments:

  1. Anonim said...
    =))

    In fata mea se inchina pitzi asta :>
    DeEA said...
    Ai vrea tu :))
    Ioana said...
    Astea fac genul feminin de ras :(
    BeznaWarrior said...
    le-as bate cu ranga numai peste bot...
    BeznaWarrior said...
    Le-as bate cu ranga numai peste bot...taraturile dreaq

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire