Chiar EA si Debussy

Multi dintre noi uita sa mai asculte din cand in cand muzica clasica. Hip-hop-ul, house-ul, ba chiar si manelele sunt mult mai pe placul noilor generatii. Iar batranii nostri..asculta populara :))
Recunosc, mai tot timpul imi rasuna in boxe hip hop sau 'r'n'b. Pentru ca mai tot timpul sunt cu zambetul pe buze si ma maimutzaresc prin apartament. B.U.G. Mafia-Viata noastra e cea mai ascultata piesa atunci cand cineva din jurul meu e trist. IAu peria in mana, hainele lu varamea cu 3 marimi mai mari si da-i frate playback mai ceva decat originalul :P

DAr uneori raman singura in casa. E liniste, am atmosfera necesara pentru a fuma ganduri neintrerupta de nimeni. Nu mai zambesc doar ca sa dau impresia ca sunt ok. Si...ascult ce muzica vreau eu!
Claude Debussy.... Ai sa razi, dar pnz...il ador :) Omul asta picteaza in note muzicale, inlocuieste culorile cu sunete magice. Te provoaca la visare. Nu-ti deranjeaza timpanul daca-l pui pe repete in winamp. Un avantaj al muzicii clasice.
Claire de lune... is probably one of the most beautiful songs ever made. As asculta-o pana mi-ar iesi foc din laptop. Intrece chiar si "Bomb creator"-ul lu' varamea.


Sa lasam macar pentru cateva clipe celebrul "Ruleaza si viseaza".
Inchide ochii... si asculta:



Piesa se regaseste in mai multe filme, printre care Twilight si Ocean's 11 si 13.

2 Comments:

  1. Anonim said...
    indubitabil :)
    Tot EL said...
    http://www.youtube.com/watch?v=TOX1MrmtzOw&feature=fvst

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire