Pauza de concert

In pauza dintre proiecte si invatat pentru sesiune, aseara am hotarat cu Aleena sa mergem la un concert in aer liber cu DJ Emil Lassaria.
Mare a fost supriza cand am ajuns acolo. Era Festivalul Berii. Si totusi unde e scena, unde e galagia, unde sunt fanii? Numai studenti pe terasele improvizate, mancand mici cu aroma de bere.
Desi in primele clipe dupa "impactul cu realitatea beriala" ma gandeam sa ma intorc acasa la Platon cel drag si pestera lui, am inaintat in multime, pe Splai Bahlui. Acesta a fost testul final. Inghesuiala, baloane, vata pe bat in par, miros de carne de..cine stie ce(?), tineri ingrijiti (sau nespalati) cu pahare de plastic cu bere in mana. Horror. Si deodata se aude suntetul divin. Muzica electronica :D La 50 metri mai incolo era multimea venita la concert. Nu mai simteam nici macar diversele mirosuri prin care am trecut.
Doar noi si scena. Let's party, Aleena! :D

5 Comments:

  1. Aleena said...
    Heheeeee....si-alta data o sa o facem si mai lata...adik maine seara :D :>:> ;;)
    DeEA said...
    Cu siguranta:X
    BeznaWarrior said...
    Daca la Iasi e festivalu' berii sa stii ca-n Focsani se tine festivalul vinului :)) Daca pe tine nu te intereseaza macar anunta-i pe baieti ca ei sigur sunt interesati.
    DeEA said...
    Le zic, dar nu se duc daca nu vii si tu. Asteptam Festivalul Tzuicii de Portocale :))
    BeznaWarrior said...
    Astea E rautacisme!!

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire